El Granada va fer ahir un nou pas cap a la salvació en vèncer l'Espanyol (2-1), que va patir la seva primera derrota des que va arribar Abelardo Fernández a la seva banqueta i continuarà una jornada més com a cuer de la classificació. Raúl de Tomás va avançar de penal els visitants en el primer temps, però els granadins varen ser capaços de capgirar el marcador amb un gol del veneçolà Darwin Machis a tocar del descans i un altre de Carlos Fernández als quinze segons de la segona meitat

L'Espanyol va marcar el 0-1 en la primera oportunitat que va arribar a l'àrea rival (m.24), en transformar en gol Raúl de Tomás un penal comès sobre ell mateix pel portuguès Domingos Duarte, pena màxima que va ser molt protestada pels locals. En els següents minuts, amb els andalusos perduts en protestes arbitrals, els «periquitos» van poder gairebé sentenciar el partit, però Sergi Darder va perdonar a porta buida després d'una gran jugada i passada de l'argentí Jonathan Calleri i, gairebé a continuació, el portuguès Rui Silva va aturar el potent xut de Raúl de Tomas. El Granada estava contra les cordes quan va arribar l'empat (m.38) per mediació de Machís, que va superar per baix en el mà a mà Diego López després d'una sensacional passada de Carlos Fernández. D'allà fins al descans va tornar el domini dels blanc-i-vermells, amb intents mal executats del veneçolà Yangel Herrera, de Víctor Díaz i d'Antonio Puertas.

Quinze segons va trigar el Granada al segon temps en marcar el 2-1, signat per Carlos Fernández en una sensacional jugada a l'àrea després que Machís li robés la cartera al brasiler Naldo Gomes. Machís, en estat de gràcia, va tornar a fregar de nou el gol dues vegades més poc després del 2-1, just abans que l'Espanyol passés a fer-se amo i senyor gairebé del tot de la pilota. Els blanc-i-blaus varen tenir l'empat gràcies a un actiu Raúl de Tomás, però el seu cop de cap va anar al pal, i Calleri amb una rematada de pit que no va trobar porteria.