Alegria a les files del CF Peralada, que ha vençut la Unió Atlètica d'Horta per un contundent 4 a 0. Els jugadors d'Albert Carbó s'han imposat no només en gols sinó també en intensitat i pressió sobre el terreny de joc durant els 90 minuts. El darrer fitxatge xampanyer, Pol Gómez, ha estrenat el marcador, al minut 33, en el seu debut al Municipal de Peralada en tot just el seu segon partit amb l'equip. Poc ha pogut fer el porter visitant Yamandú per aturar el xut amb la cama dreta del jugador debutant. El partit ha arribat a la mitja part amb el resultat d'1 a 0.

Josu Currais, l'altre nou fitxatge del mercat d'hivern a Peralada, ha aconseguit el segon, al minut 50, amb un xut espectacular des de fora de l'àrea en una recuperació de pilota prop de la porteria de l'Horta. Minut 63, llançament de falta de Josu Currais que remata a la perfecció el capità Sergi Romero al segon pal i transforma, amb gran efectivat, el 3-0.

El quart gol, que ha acabat definint el resultat final, l'ha materialitzat al descompte Èric Pimentel, i la felicitat ha desbordat el Municipal tant a la gespa com a la banqueta i entre el públic. Els tres punts són la suma de l'efectivitat del conjunt de l'equip peraladenc, que porta dues jornades consecutives guanyant a casa, en el retorn de Nacho Castro al Municipal.