La Unió Esportiva Figueres ha perdut aquest migdia per 3 a 2 al camp de la UE Sant Andreu. Al Narcís Sala, i davant el tercer classificat de Tercera Divisió, els figuerencs han mostrat una molt bona imatge, com amb l'anterior duel amb el líder, l'Hospitalet (1-1), però se'ls hi ha escapat un punt al minut 90.

El conjunt que entrena Javi Salamero havia igualat dues vegades els gols dels locals, mitjançant Duba (29') i Ousman (65'), però han acabat cedint i trenquen d'aquesta manera una ratxa positiva: portaven quatre empats seguits, cap derrota aquest 2020 i només havien perdut un dels últims nou enfrontaments. Amb aquesta derrota, el Figueres acabarà la jornada entre el 13è i el 15è lloc.

Els barcelonins han començat el duel més endollats i després de dues aproximacions s'han avançat amb un xut d'Adri Rivas (6') des de fora de l'àrea, al pal esquerre d'Embela. Els figuerencs han despertat a partir del minut 21, amb tres accions consecutives de Gabri Vidal, per partida dobla, i de Duba. Precisament, i després d'avisar, Duba ha establert la igualada amb un gran cop de cap (29') després d'una centrada de Pol Tarrenchs.

A la represa, el guió ha esta similar i el Sant Andreu s'ha tornat a posar per davant al marcador amb un gol de Serrano (55'). Els empordanesos, però, han sabut reaccionar amb un espectacular xut per l'escaire i des de fora de l'àrea d'Ousman (65'). Després d'un tram final de partit obert, els andreuencs s'han quedat amb la victòria amb un gol de Ton Alcover al minut 90 amb un xut llunyà (3-2).

Gest de suport a l'esport femení i proper duel amb el Banyoles

Gest de suport a l'esport femení i proper duel amb el BanyolesA la foto de l'onze inicial, els jugadors del Figueres s'han tapat mitja cara, donant suport a l'esport femení i adherint-se a la campanya "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle"

El proper partit dels figuerencs serà el diumenge que ve, 9 de febrer (12.30 h), a l'estadi de Vilatenim davant el Banyoles, equip gironí de Tercera Divisió entrenat per l'exdirector esportiu de la Unió Adam Fontes.

FITXA TÈCNICA

FITXA TÈCNICA

  • SANT ANDREU: Craviotto, Llamas, Roger, Noguera, Jaume (Víctor Alonso, 70'), Alcover, Adri Rivas (Laro, 54'), Sergi Serrano, Carroza, Josu i Sergi Moreno (Elhadji, 43').
  • FIGUERES: Embela, Pol Tarrenchs, Joel Arumí (Pepu Soler, 60'), Gallo, Uri Ayala, Màrius (Genís Balaguer, 74'), Bora, Gabri Vidal (Oriol Pujadas, 60'), Ivan Vidal, Ousman i Duba.
  • GOLS: 1-0, Adri Rivas (6'); 1-1, Duba (29'); 2-1, Sergi Serrano (55'); 2-2, Ousman (65'); 3-2, Ton Alcover (90').
  • ÀRBITRE: Masip Vidal. Targetes grogues al local Elhadji i als visitants Gabri Vidal, Ivan Vidal, Gallo i Joel.
  • ESTADI: Narcís Sala.