Sense l'asfixiant pressió que té el Girona d'ençà que va començar la pretemporada, el Fuenlabrada ha vist com a còpia de bons resultats es consolidava com un dels aspirants a lluitar per l'ascens a Primera. El Girona demà l'examinarà una vegada més al Fernando Torres en un partit on el seu tècnic Baldomero Hermoso, Mere, veu una mica aviat per fer debutar els dos últims fitxatges Sekou Gassama (Almeria) i Jose Rodríguez (Màlaga). L'altre fitxatge d'hivern, el també davanter andalús Caye Quintana (Cadis), ja ha disputat dos partits amb els conjunt madrileny. Tot i això, encara no s'ha estrenat com a golejador. Iribas i Iban Salvador, per acumulació de targetes grogues, seran baixa demà.

el girona

«És important tenir clar la dimensió del Girona. Si nosaltres arribem amb una ratxa de no guanyar (6 empats i una derrota), ells ho fan immersos en un període en què no aconsegueixen resultats positius fora de casa. Ens esperem un rival que voldrà canviar aquesta dinàmica i que té molt de potencial. Vindran amb tot. Amb gent experimentada en defensa, jugadors al mig del camp amb moltíssima capacitat creativa com Granell i Gumbau i futbolistes amb molt de desequilibri, tant els qua surtin a l'onze com els que es quedin a la banqueta. A més a més, per descomptat, tenen la figura d'Stuani, màxim golejador de la categoria i potser el jugador que més marca les diferències. Haurem d'estar al nostre millor nivell per tenir l'opció de guanyar un gran equip com el Girona».

sekou i jose rodrÍguez

«Valoraré si entren a la convocatòria en funció dels problems físics d'alugns jugadors que arrosseguen. Això és un equip que està funcionant bé. M'agradaria que poguessin participar a partir de la setmana vinent però ja veurem si per necessitat hem d'incorporar-ne algun, d'entrada a la banqueta. És complicat que puguin sortir de titulars».

stuani

«A Montilivi vam jugar-hi un bon partit que, tanmateix, va estar marcat per l'encert de Stuani. Vam parlar-ne durant la setmana, vam analitzar els seus gols i tot però en una acció brillant a pilota aturada ens va fer un gol. Allò principal és que fem bé la nostra feina. És d'aquel tipus de jugadors que tot i defensar-lo bé sempre troba una escletxa per a què hi aparegui una opció de gol i això caldrà evitar-ho».

manca de gol

«La imatge de l'últim partit contra l'Sporting no va tenir res a veure amb el que vam fer davant Albacete i Las Palmas. Llàstima del gol de falta però els primers 25 minuts a Gijón van ser dels millors de la temporada i cal treballar per continuar en aquesta línia. Que fallem gols? Tant de bo tinguem el balanç de l'altre dia, però considero que estem en la bona per guanyar partits».