El Reial Madrid es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei després de passar per sobre del Reial Saragossa (0-4) en un partit sense història, resolt a la mitja part, i que permet als pupils de Zinedine Zidane seguir la seva impecable trajectòria aquest curs a força de serietat i fiabilitat a les dues àrees. L'equip blanc no es va guardar res a excepció dels descartats Isco i Casemiro, però Zidane va fer sortir el millor equip possible a casa del quart classificat de Segona Divisió. El risc era evident per a un Reial Madrid que tenia molt més a perdre que el seu rival, però va acabar sent tot el contrari. El partit de La Romareda va ser una festa visitant.

Varane va ser l'encarregat d'apagar la il·lusió local als cinc minuts. El gol del jugador francès va ser el millor que li va poder passar al Madrid per evitar un ensurt inesperat o donar vida als aragonesos amb el pas dels minuts. El 0-1 va ser, a més, una magnífica combinació del Reial Madrid que va rubricar Kroos amb una gran assistència.

L'alemany es va vestir d'arquitecte perquè també va fer la passada del segon gol. L'alemany va ser el millor soci de Lucas Vázquez, que va colpejar amb l'ànima una pilota sense amo des de dins de l'àrea. Abans del 0-2 el Saragossa havia despertat amb un xut de Kagawa, el més actiu en els locals, però els blancs van mantenir la porteria a zero una vegada més.

A la represa, el Saragossa va crear més ocasions, però ni la presència de Luis Suárez -el seu home gol- ni l'atreviment de Blanco van servir per batre Arèola. Una altra vegada Kagawa va ser qui més a prop va estar del gol amb un xut des de la frontal que va marxar per sobre del travesser.

A un quart d'hora del final, un altre dels protagonistes de la nit, Vinicius, va aconseguir el seu millor gol des que vesteix la samarreta blanca. El 0-3 va tombar qualsevol possibilitat per als de casa. Zidane va concedir minuts a Benzema, que va aprofitar l'ocasió per marcar el quart després d'una assistència de Carvajal.