L'Olot està tenint un munt de problemes per fer gols. És el tercer equip que menys en marca del seu grup de Segona B i això, en una categoria tan competiva, tard o d'hora pot penalitzar. És per això que el club està treballant contra rellotge durant el mercat d'hivern per intentar reforçar aquesta parcel·la, sobretot després de l'adeu de dos atacants en els darrers dies com són Natalio i Joel Arimany. De moment, ahir s'anunciava per fi una cara nova. És tracta del davanter Moha Chabboura, a l'espera de poder-ne lligar algun més, sempre que la direcció esportiva que lidera Sergi Raset se'n surti.

Moha, qui just avui fa 25 anys, és natural de l'Armentera i prové del Prat, equip amb el qual acumula 16 partits de Lliga aquesta temporada. Això sí, no ha tingut la regularitat que esperava ni tampoc ha vist porteria. Pot jugar en punta d'atac com també fer d'extrem, és molt ràpid, té habilitat per marxar del seu marcador i és un assistent notable. Un perfil que pot anar bé a l'Olot per potenciar la seva faceta ofensiva. Raset, això sí, continua fent feina per intentar lligar un altre davanter.

Coneix la Segona Divisió B. No només per la seva breu etapa al Prat, sinó perquè també va estar-se mitja temporada al Llagostera ara fa dos cursos. Sota les ordres d'Oriol Alsina va acumular més de 1.000 minuts i va fer dos gols, abans de canviar d'aires, baixar un esglaó i fitxar pel Pobla de Mafumet. Moha també ha defensat els colors de la Unió Esportiva Figueres i del Formentera. Amb aquest últim equip va erigir-se com el pitxitxi de la plantilla balear, anotant 11 gols i veient porteria en dues ocasions al play-off d'ascens.

L'empordanès es va entrenar ahir per primera vegada sota les ordres de Raúl Garrido a l'espera de debutar aquest cap de setmana contra el Castelló. Aquest migdia (12.30 hores) serà presentat.