28 de gener de 2020
28.01.2020
Ciclisme

L'Aràbia Saudita, nou repte per a quatre ciclistes de casa

Carrón, Daniel, Cabrerizo i Manach participen en la Titan Series àrab

27.01.2020 | 19:24
Els quatre ciclistes que viatjen a la Titan Series.

La passió per la bicicleta d'Albert Carrón (Fortià), Sergi Cabrerizo (Roses), Jordi Daniel (Castelló d'Empúries) i David Manach (Navata) han precipitat el seu viatge a l'Aràbia Saudita, ja que els quatre altempordanesos participaran en la Titan Series Saudi Arabia, una prova reservada per a poc més de cent participants d'arreu del món.

La comitiva de l'Alt Empordà ja ha viatjat a territori àrab per participar en la cita extrema, que tindrà lloc del dimecres 29 de gener al dissabte 1 de febrer. De fet, els quatre integrants del grup ja acumulen quatre Titan Legends a les seves cames, un bagatge que buscaran fer servir en la cita per completar les quatre etapes.

«Ens agrada molt la bici i trobem que Aràbia és un repte diferent. Es van esgotar els dorsals per a la cursa de seguida i vindrà gent d'arreu del món», va valorar Albert Carrón sobre la seva participació en la prova, formant grup amb Daniel i Cabrerizo, mentre que Manach hi participarà en format individual. L'objectiu del grup és «poder completar la prova sense problemes» i «gaudir de l'experiència».

Titan Series Saudi Arabia


La cursa es disputa en la modalitat Mountain Bike (MTB) per etapes amb l'objectiu de crear una aventura única per als participants en un ambient salvatge i privilegiat com el desert, dunes i muntanyes imponents.

El recorregut compta amb tres-cents quilòmetres de distància, dividits en quatre etapes amb un desnivell positiu de dos mil cinc-cents metres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook