L'última vegada que Jose Martínez va jugar un partit sencer en Lliga va ser un 12 de maig del 2019, un dia en què l'Olot va vèncer per 1 a 4 al camp del Teruel. Més de vuit mesos després, diumenge passat, Jose Martínez va tornar a completar un partit sencer amb el seu nou equip, el Palamós, contra la FE Grama.

Aquesta temporada, el de Taialà només havia disputat quatre minuts amb l'Olot i un dels motius per posar el punt i final a cinc temporades a la Garrotxa era el d'allargar la seva carrera i sentir-se important i protagonista tot i els seus 36 anys. «No va ser el debut somiat perquè tots esperàvem sumar els tres punts». El veterà defensa del degà va reconèixer que «va ser un pal dur rebre el gol de la derrota al minut 95». Segons Jose, «vam parlar al vestidor que no queda cap altra solució que aixecar el cap i animar-nos».

L'ex-Peralada, Girona i Olot, entre d'altres, les ha vist de tots colors en el món del futbol i per això el missatge que envia als companys és que «queda tota la segona volta i el més important és no abaixar els braços i aprendre dels errors». Personalment, després de completar un partit sencer després de tant de temps de no fer-ho, Jose se sentia «rebentat físicament, però m'he sentit molt a gust i amb energia i a poc a poc agafaré el ritme de competició».