L'Empuriabrava-Castelló es va retrobar amb el camí de la victòria aquest cap de setmana, ja que els homes d'Albert Albert van superar el Besalú (2-1), un rival ple de vells coneguts del futbol altempordanès amb August Conesa, Ivan Ruiz i Adrià Garcia. Els castellonins van dominar en el marcador en tot moment, i és que Gerard Pinsach va obrir la llauna (39') i, ja en la segona meitat, Robert Fernández ampliava la distància favorable als altempordanesos (68'). Tot i que el visitant Pere Cortina va retallar la distància en la recta final (72'), el conjunt d'Albert Albert no va deixar escapar els tres punts.

Per la seva banda, la Marca de l'Ham va superar el Farners a domicili (1-2) en un partit molt complet dels homes d'Edu Ortega, que es van endur la victòria del municipal de Santa Coloma amb els gols de Ricard Guitierrez (26') i Fran Vidal (74').

El malastruc continua

El Llançà suma tretze jornades consecutives sense guanyar, i no serà per falta de mèrit, i és que els costaners van tenir a tocar la victòria davant el Porqueres (3-4) gràcies al doblet de Sergi Barco i un gol de Pere Ballart. Només quatre punts en gairebé quatre mesos mantenen l'equip cuer, vuit punts per sota de la salvació virtual.

Els llançanencs buscaran la revifada davant la Marca de l'Ham en el derbi, diumenge (16 h), i és que els costaners van aconseguir imposar-se als figuerencs en la primera volta (1-0).