El campionat de Girona de patinatge en la modalitat de grups de xou tornarà a ser un èxit vist el ritme de venda d'entrades. La cita, prevista a Fontajau pel diumenge 2 de febrer (16.30) ja té gairebé esgotades les localitats en només 24 hores d'haver-se posat a disposició del públic. Prèviament els clubs n'havien pogut reservar ja unes 3.000.

Segons fonts de la delegació a Girona de la Federació Catalana de patinatge, a hores d'ara només hi ha disponibles entre 200 i 300 localitats, que es preveu que s'esgotin en poc temps. Els organitzadors es podrien plantejar si amplien l'aforament de Fontajau obrint la grada jove, per arribar a unes 5.000 localitats.

El campionat de Girona de grups de xou servirà per descobrir els discs que presenten en grups grans dos dels clubs referents a nivell mundial, el CPA Girona i el CPA Olot, després que el 2019 l'equip de Nuri Soler s'emportés tots els títols possibles.

L'afició de Girona pel patinatge també es veurà recompensada unes setmanes després del campionat provincial amb la disputa a Fontajau del títol català. Serà els dies 22 i 23 de febrer, amb la previsió que les grades del pavelló també presentin un magnífic aspecte i s'omplin de gom a gom.