Allargar les bones sensacions sempre és positiu, encara que sigui sumant d'un en un. El Figueres va treure ahir un bon empat davant del Manresa (2-2) en un partit que va saber igualar en dues ocasions. Primer ho va fer el pitxitxi Ivan Vidal -que va superar Pepu Soler, sancionat, amb 7 gols- des dels onze metres; després Màrius Jiménez, que va treure profit d'una jugada de pissarra des de córner.

Amb la intenció de desfer-se d'un rival directe a la classificació, el Manresa va rebre els de Javi Salamero disposat a jugar les seves cartes. En certa manera, els va funcionar. Els figuerencs van veure com els locals obrien la llauna al minut 22 amb un xut creuat de Biel Rodríguez. La resposta va ser un avís amb una fuetada de Gabri Vidal, però seria el seu germà Ivan qui igualaria el marcador abans del descans de penal. A la represa, va repetir-se el mateix guió. Gol del Manresa i reacció dels blanc-i-blaus amb una rematada de Màrius després d'una centrada de Pol Tarrenchs des de córner. Al tram final, el porter Roman va intervenir amb dues accions de mèrit per salvar l'empat.