Moviments importants a la zona alta de la classificació del grup 30 de la Quarta Catalana, i és que el Roses City ha aconseguit situar-se com a líder de la categoria aprofitant que el Base Roses B ha descansat. Els citizens van golejar el Sant Llorenç (7-0) per endur-se els tres punts que el situen al capdavant de la taula, un lideratge que conservaran aquesta jornada, i és que el City i el filial del Base Roses -primer i segon a la lliga- descansen aquesta jornada.

De moment, el pols amb els dos equips rosincs el mantenen, principalment, l'Esplais i La Jonquera B -que s'enfrontaran dissabte (17 h)-, a més de l'Empuriabrava-Castelló B i l'Agullana, amb una diferència de fins a sis punts entre els sis primers classificats de la lliga.

Els cinc que van competir van endur-se la victòria, destacant el triomf de l'Agullana davant el Vilafant (6-0), els mateixos gols que va marcar l'Esplais davant el Cabanes a domicili (0-6) i la victòria de l'Empuriabrava B davant el Lladó (5-3).

Tanmateix, la golejada de la jornada la va protagonitzar el filial fronterer de Vincenzo Galli amb la contundent victòria davant la PU Figueres (8-0).

Per la seva banda, el Sant Miquel de Fluvià del grup 29 es va endur la victòria davant La Pera (1-2) per començar amb bon peu el 2020.