El 2020 de la secció de creuer del Club Nàutic l'Escala ha començat amb un esmorzar i amb la celebració de la conferència "De l'Escala a Elba: una experiència nàutica", a càrrec de Josep Font, patró del Dafne. El ponent ha comptat amb la col·laboració dels altres tripulants que van participar en aquesta travessa mediterrània, que els va dur a descobrir les costes francesa i italiana. A l'acte, han assistit fins una quarantena de persones.Tramuntana per estrenar l'any

Al voltant de la 1 del migdia, la flota ha iniciat la quarta Trobada de Velers de la temporada a l'aigua amb una tramuntana d'entre 15 i 20 d'intensitat. Segons informa el Club Nàutic l'Escala, la navegació ha comptat amb una desena d'embarcacions i ha consistit en un recorregut d'unes sis milles amb sortida des de l'Escala, boia davant de Sant Martí d'Empúries i tornada al Club. Un cop a terra, la jugada s'ha comentat durant el dinar, amb la presència de 24 navegants del Club.

J70 al capdavant

Els J70 del Club s'han adjudicat la prova d'aquest dissabte de la Ruta de l'Anxova amb victòria ajustada del Nauticescala 1, liderat per Vicenç Batlle. En aquesta ocasió, els de Valentín Baraibar han acabat segons però mantenen la primera posició provisional de la divisió Regata. Aixó sí, amb només un punt d'avantatge.

El tercer classificat d'aquest dissabte ha estat el Dufour 35 SC, de l'Escola de Vela del Club, el Cresques, que avança, així, al Hoodoo (Sundream Q) de Michel Ibañez i se situa en la tercera plaça del rànquing de la categoria Rally 1. Els dos primers llocs es mantenen i són pel Furri (Dufour 40) de Ramon Almato, quart a la regata d'aquest dissabte, i el Poma (Bénéteau First 31.7) de Pere Sala, que ha acabat sisè.

El Rasca de Gaietà López (Bénéteau First 26 Q) segueix primer de la divisió Rally 2.