La parella austríaca formada per David Bargehr i Lukas Mahr es va proclamar campiona absouluta de la Christmas Race, que ahir va finalitzar la seva edició número 44, que havia començat el passat dijous. Els austríacs van ser clars dominadots de la categoria Classe 470 en imposar-se en les set proves que es van disputar al llarg dels quatre dies. El podi el van completar els britànics Jess Lavery i Alex Hugues, segons, i els també austríacs Nikolaus Kampelmulher i Thomas Czajka.

En la prova Laser masculina el gunyador va ser el norueg Theodro Middleton, que es va disputar el títol amb el britànic James Fosther, en una categoria que ahir no va poder disputar la seva setena prova. En la categoria femenina de Laser es va imposar Fátima Reyes, qui en l'última jornada celebrada ahir va superar la gran favorita, la regatista bielorrussa Tatiana Drozdovskaya, per només un punt de diferència.

En classe Laser Tandart el guanyador va ser el suís Elliot Merceron , qui el 2014 i 2015 havia aconseguit la segona posició. Per últim, en Classe 420 els italians Tomasso Cilli i Bruno Mantero van ser els vencedors després que ahir no es disputés cap prova.