Golejada de la Unió Esportiva Figueres a Igualada per tancar l'any de la millor manera i al més pur estil de joc de tennis: 3-6. Els jugadors entrenats per Javi Salamero van veure com el partit se'ls posava coll amunt quan els locals van obrir la llauna als vint minuts de partit. Tot i el sotrac, els empordanesos van treure forces per remuntar el partit a la primera part gràcies als gols de Pepu Soler, Genís Balaguer i Ivan Vidal.

La follia impregnada al matx no acabaria aquí, ja que els barcelonins van fer la rèplica igualant el marcador a tres gols. Però una altra diana de Vidal, que ja en suma sis, va fer que els figuerencs es possessin per davant en el marcador. A partir d'aquí, el Figueres va ser amo i senyor del partit. Ousman va fer el cinquè, i Sarmiento, la nova incorporació figuerenca que arriba provinent de l'Almudèvar, es va estrenar i va anotar el darrer gol del partit. Amb aquests tres punts els pupils de Salamero ja en tenen vint-i quatre.