La temporada passada Jordi Trias va acceptar la proposta de Marc Gasol per tancar el cercle jugant els seus últims partits com a professional a LEB Plata al mateix pavelló de Fontajau on havia debutat com a professional l'octubre de 1999. CB Girona, Barça, Joventut, Andorra, València, Manresa i Bàsquet Girona, a banda de les dues cessions inicials a l'Adepaf Figueres i al Múrcia, van ser les diferents estacions del llarg trajecte en el bàsquet professional de qui és, segurament, el millor jugador gironí de la història que va arribar a ser MVP de la Copa del 2007 a Màlaga o Campió d'Europa tres temporades més tard en la seva etapa al Barça. Ara, de la mà del mateix Marc Gasol i el seu Bàsquet Girona, Jordi Trias rebrà un homenatge un cop va confirmar aquesta tardor la seva retirada del bàsquet professional. La cita serà el diumenge 22 de desembre al pavelló de Palau aprofitant el descans del partit de LEB Plata entre el Girona i el Barça B.

El partit escollit, la visita del filial blaugrana amb jugadors interessants com Sergi Martínez i, puntualment, Lendro Bolmaro, és l'excusa perfecta per aquest homenatge a Jordi Trias i, curiosament, serà el primer de la temporada que el Bàsquet Girona jugarà com a local fora de Fontajau. La presència del Circ de Nadal al pavelló gironí obligarà l'equip d'Àlex Formento a traslladar-se a Palau-sacosta que, actualment, té una capacitat que volta els 2.000 espectadors. En el descans del partit, Jordi Trias sortirà al mig de la pista per rebre un homenatge en un acte en el qual participaran excompanys seus i jugadors gironins de diferents èpoques.

«Dels anys del Casademont recordo la pell de gallina dels partits a Fontajau. Jugava a l'ACB a la meva ciutat, davant els meus amics, la família... Recordo els meus pares, en alguns partits fins i tot els meus avis, a la grada veient-me jugar; era tot molt emocionant», explicava Jordi Trias en una entrevista amb aquest diari l'endemà d'haver anunciat la seva retirada. El Bàsquet Girona lidera amb comoditat la conferència est de la LEB Plata mentre que el filial blaugrana, descendit d'Or el curs passat, és setè.