El Reial Madrid ha derrotat l'Espanyol (2-0) en la setzena jornada de Laliga Santander sense forçar la màquina a l'estadi Santiago Bernabéu i gràcies als gols dels francesos Raphael Varane i Karim Benzema.

L'equip de Zinedine Zidane suma tres punts més abans d'encarar dues sortides de Lliga importants a Mestalla per enfrontar-se al València i el clàssic de Camp Nou davant el Barcelona. Varane ha avançat el Reial Madrid als 37 minuts amb un xut amb l'esquerra ajustada.

L'Espanyol va demanar l'expulsió de Vinicius als 40 minuts, per una dura entrada a David López quan ja tenia una groga per un xoc amb Diego López.

En el primer temps, l'equip de Pablo Machín no ha inquietat la porteria de Courtois, a excepció d'un cop de cap de Granero.

En la segona part el Madrid va sentenciar amb un gol de Benzema al minut 79. Diego López va ser el millor dels blanc-i-blaus.