El Terrassa s'ha emportat els tres punts del municipal de Peralada gràcies a una fulgurant i encertada arrencada en el primer temps. Arranz ha marcat el 0-1 tot just en el minut 2. El gol ha agafat per sorpresa als jugadors locals. La reacció no ha donat prou fruits i ha tornat a ser el conjunt egarenc qui ha fet el 0-2 en el minut 13. L'autor, David Coro, no l'ha celebrat. Ell mateix havia tingut dues ocasions consecutives poc abans.

Després del descans, el Peralada ha intentat reduir la diferència, generant diverses oportunitats de gol. Dues de les més clares les han tingut Toni Cunill ('72) en la doble rematada d'un córner, i Carles Puig ('75). Cap a la recta final del partit, Sergio Álvarez s'ha estrenat com a golejador aconseguint l'1-2 definitiu.