El FC Barcelona encara aquesta setmana una intensa agenda que el portarà a posar en joc el lideratge que gaudeix tant a la Lliga de Campions com a la Lliga, amb un premi afegit a Europa, ja que si guanya demà en el seu compromís contra el Borussia de Dortmund, haurà obtingut el pas a vuitens, a falta d'una jornada per concloure la fase de grups.

Després d'un dia de descans diumenge, després de guanyar el partit a Leganés (1-2), l'equip blaugrana es va entrenar ahir a la ciutat esportiva. El club no va informar sobre l'evolució de Clément Lenglet, que es va perdre el partit a Madrid per molèsties musculars al bessó. El Barcelona sí que va detallar que van participar en la sessió tots els disponibles, als quals s'hi van unir els joves Iñaki Peña, Araujo, Carles Pérez i Ansu Fati, tots ells del filial.

El proper partit per als barcelonistes serà demà al Camp Nou (21:00) contra el Borussia. Una victòria dels barcelonistes els donarà la classificació directa com a primers de grup a vuitens, deixant l'Inter-Barça de d'aquí a dues setmanes a Milà en un xoc completament irrellevant.

Després d'aquest partit, el Barcelona tindrà dijous l'únic dia de descans de la setmana, ja que divendres tornarà al camp d'entrenament per preparar el partit de diumenge (21.00) al Wanda Metropolitano, contra l'Atlètic de Madrid. Ahir es va saber que el col·legiat designat és el controvertit Mateu Lahoz.