El Sarrià visita aquest migdia (12.30 h) la pista del Barça B amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria lluny de casa, com ja va fer en els dos primers desplaçaments lliguers. Sarrianencs i blaugranes -amb un partit menys- estan empatats a 10 punts en la classifiació i viuen una situació, relativament, còmoda, allunyants de la zona de descens.

Però tot i que els de Salva Puig van aconseguir un triomf fàcil en la pretemporada contra el filial del Barça a Sarrià, el preparador sarrianenc avisa que el partit a Barcelona serà una altra història, ja que «a casa són molt forts, tenen un ritme alt de partit i fan molts gols». De fet, els barcelonins han guanyat els tres partits que han disputat fins ara com a locals. Per tant, «haurem de fer les coses bé si volem tenir opcions de victòria», afirmava Puig.

Un triomf demà dels blaus els faria escalar fins a la tercera o quarta posició amb 12 punts, és a dir, en posicions de play-off d'ascens a l'Asobal. I també el faria situar a sis punts del descens directe, que ara mateix marca el Bordils. Tot i que hi ha equips per darrere que tenen un partit pendent.