El Tottenham va anunciar ahir la contractació fins al juny de 2023 del portuguès José Mourinho com a nou tècnic en substitució de l'argentí Mauricio Pochettino, destituït dimarts pels mals resultats del conjunt anglès (ocupa el catorzè lloc a la Premier League). D'aquesta manera, Mourinho, de 56 anys, torna a les banquetes, de les quals estava allunyat des del passat mes de desembre, quan va ser destituït del Manchester United i dirigirà el seu tercer club de la Premier League després dels «red devils» i el Chelsea, i el vuitè de la seva carrera.

El president del Tottenham, Daniel Levy, va celebrar l'arribada del portuguès. «Té molta experiència, pot inspirar els equips i és un gran estrateg. Ha guanyat trofeus en tots els clubs que ha entrenat i creiem que portarà energia i fe al vestuari», va apuntar.

«Estic emocionat d'unir-me a un club amb una gran herència i uns seguidors tan apassionats. La qualitat tant en l'equip com en l'acadèmia m'emociona. Treballar amb aquests jugadors és el que m'ha portat a acceptar», va expressar Mourinho, que debutarà aquest dissabte en la visita al West Ham.