El Club Gimnàstica Rítmica Figueres va obtenir una meritòria 18a posició de 104 participacions, una bona experiència que va servir a les joves gimnastes per seguir creixent, i és que el mateix Infantil es va proclamar campió la setmana passada en el seu exercici de tres cintes dues pilotes a la Copa Catalana disputada a Girona.

Les figuerenques van competir en el campionat d'Espanya aquest cap de setmana, on l'equip Infantil format per Abril Cusí, Carla Roura, Laia Gómez, Jana Compte i Marta Fernández van estar a l'altura de les expectatives després de les bones sensacions a Girona la setmana passada.

El calendari portarà a les joves gimnastes a la final de la Copa Catalana, el diumenge 24 de novembre, on també competiran el Junior Absolut i l'Aleví del Club Gimnàstica Rítmica Figueres.