El Sant Pere Pescador de Carlos Santiago va aconseguir empatar davant el Borrassà (1-1) en el duel destacat de la jornada de Tercera Catalana, i és que una penya d'aficionats del Pla de l'Estany va assistir al matx per animar eufòricament el conjunt local per celebrar l'aniversari d'un dels seus membres.

Poc després de l'inici del duel, quan s'anava a reprendre el joc des d'un servei de porteria, tots els assistents del Municipal de Borrassà, especialment els jugadors, van quedar bocabadats davant la irrupció de més de vuitanta aficionats vestits amb els colors de l'equip de Pau Quirante. Una entrada triomfal plena de càntics i aplaudiments d'una penya del Pla de l'Estany que, segons sembla, de forma anual, celebren l'aniversari d'un d'ells decidint per sorteig assistir a un partit de futbol amateur i animar els clubs locals com si fossin aficionats de tota la vida.

De fet, són els mateixos aficionats del Pla de l'Estany que fa quatre anys van animar un Llers-Selvatans que va quedar en la memòria col·lectiva del futbol de l'Alt Empordà. Enguany, amb més efectius, aquest grup va tornar a dignificar el futbol amateur convertint el duel entre el Borrassà i el Sant Pere Pescador en un festival.

«Van arribar amb el partit en marxa i no ho podíem creure. És una experiència que no oblidarem mai, va ser increïble», comenta el jugador del Sant Pere Pescador, Farouk Lekhal, que també reconeix com els aficionats van animar al conjunt de Carlos Santiago en algun moment: «era una autèntica festa».

Els «hooligans» van animar l'enfrontament des de la grada en un ambient festiu i respectuós, per a ambdós conjunts, que van acabar recollint una bufanda com a obsequi de mans del mateix grup d'aficionats, que van cantar, com si no hi hagués un demà, els gols de Fran Romero (45') i Sarr (55') per acabar la jornada amb l'empat definitiu (1-1) i una experiència inoblidable per a jugadors amateurs.

Vuitanta aficionats van convertir el Borrassà i el Sant Pere Pescador en una festa

Vuitanta aficionats van convertir el Borrassà i el Sant Pere Pescador en una festa