13 de novembre de 2019
13.11.2019

El Girona, l'Olot i el Llagostera coneixeran aquest diumenge el seu primer rival a la nova Copa del Rei

Els de Pep Lluís Martí jugaran contra un Tercera o un Segona B, inclosos als bombos 3 o 5 del sorteig

13.11.2019 | 06:30

El Girona, l'Olot i el Llagostera, els tres equips de la província que competiran en la Copa del Rei d'aquesta temporada, que estrena format, coneixeran diumenge a partir de 2/4 d'1 del migdia el seu primer rival. La Federació va anunciar ahir el funcionament del sorteig, la composició dels bombos i les dates d'aquesta eliminatòria inaugural, que es jugarà entre els dies 17 i 19 de desembre, a partit únic, al camp de l'equip d'inferior categoria.

El Girona, com a club de Segona A, s'enfrontarà a un equip de Tercera o de Segona B. D'entrada els clubs de la categoria de plata quedaran emparellats amb un Tercera del bombo 3 , que també inclou quatre Segona B (Coruxo, Tudelano, Castelló i Múrcia), en concepte de finalistes de la Copa RFEF. També podria ser, però, que els gironins fossin un dels tres equips de la Lliga Smartbank que juguessin contra un Segona B del bombo 5. Olot i Llagostera figuren en aquest grup i, en principi, el més probable és que s'enfrontin amb un altre equip de la mateixa categoria, si no són entre els tres afortunats que es trobaran un rival de Segona A.

Els 10 equips de categories regionals que superin avui l'eliminatòria prèvia (bombo 1) quedaran emparellats amb un rival de Primera divisió del bombo 2 (16 equips, només en queden exclosos els quatre que jugaran la Supercopa, Barça, Madrid, Atlètic i València). Els sis Primera que sobrin quedaran inclosos al bombo 4 amb els 22 de Segona A (28 equips). I tots aquests aniran a buscar rival al bombo 3, amb els representants de Tercera i els quatre finalistes de la Copa RFEF, de Segona B. Aquesta eliminatòria mobilitza 111 equips (el Reus està exclòs i ningú ocuparà el seu lloc). Els 55 vencedors més un equip que estarà exempt d'aquesta ronda passaran a la segona, que se sortejarà el 20 de desembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook