El davanter veneçolà Sergio Álvarez serà presentat com a nou jugador del Peralada en les pròximes hores, convertint-se en el setè jugador que enfila la N-260 des de Vilatenim fins al Municipal Xampanyer.

Després de desvincular-se de la Unió Esportiva Figueres la setmana passada, on només ha disputat cinc partits i, per tant, pot jugar en qualsevol altre equip de la mateixa lliga, Álvarez arriba al conjunt peraladenc per intentar retrobar-se amb la seva millor versió sota les ordres d'Albert Carbó.

Sergio Álvarez va arribar al Farners la temporada 2015/16, on va brillar en una categoria inferior al seu instint golejador llavors. Sergi Raset el va incorporar l'any següent a la Unió Esportiva Olot, on va formar una dupla ofensiva memorable amb Marc Mas per guanyar la lliga a Tercera Divisió i aconseguir l'ascens a Segona B. Després del seu periple al Lanusei i l'Acireale italians, la temporada passada va fitxar per la Unió Esportiva Figueres, on va marcar 3 gols en els 29 partits que va disputar amb la samarreta blanc-i-blava.