En una tarda freda de tardor, la Unió Esportiva Figueres ha acabat empatant 1-1 amb el Santfeliuenc a Vilatenim. En aquesta jornada ha debutat a la banqueta Javi Salamero, en substitució del destituït Xavi Agustí. A la grada hi ha hagut la presència de diverses persones amb samarretes de color rosa, però ben abrigades, procedents de la Cursa de la Dona. La Unió també ha jugat amb aquest color.

El partit no ha començat massa bé per al Figueres, ja que en el minut 27 l'àrbitre ha hagut d'expulsar Ayala quan aquest ha tallat amb força un atac molt perillós dels visitants. En el llançament de falta, Romo ha fet el 0-1. La Unió, però, no s'ha arronsat i, després del descans, ha lluitat amb un jugador menys per a intentar treure alguna cosa positiva del partit. I així ha estat, Duba amb una esplèndida vaselina ha fet l'1-1 definitiu en el minut 61.