El Club Futbol Peralada ha aconseguit, aquest diumenge al migdia, un espectacular triomf en el Narcís Sala de Sant Andreu, un dels camps més complicats de la categoria. L'1-2 final permet als empordanesos sumar tres punts molt valuosos i que carreguen d'ànims l'equip d'Albert Carbó.

Ritxi ha obert el marcador en el minut 26 amb el llançament d'un córner que s'ha convertit en un gol olímpic, ja que el porter local no ha pogut aturar la pilota. Després del descans, Bertomeu ha aconseguit una altra diana de bandera amb una gran volea des de fora de l'àrea en el minut 55. Deu minuts després, el Sant Andreu ha retallat distàncies amb un gol de Roger. El porter David Aroca ha evitat l'empat en el minut 78 amb una gran parada sota els pals.