08 de novembre de 2019
08.11.2019

La FCF multa el Llers per protestar simbòlicament pels arbitratges

08.11.2019 | 15:28
Protesta simbòlica del Llers juvenil

El juvenil del club va seure durant el primer minut del partit

El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol ha decidit multar el Llers C.F. per la protesta simbòlica de l'equip juvenil que va protagonitzar aquest cap de setmana passat.

La penalització econòmica (60,45€) arriba per, segons la resolució, «la mala conducta dels seus jugadors» després de protagonitzar una asseguda col·lectiva durant el primer minut del partit corresponent a aquesta jornada davant el F.C. Vilamalla. Després del xiulet inicial, els jugadors del juvenil altempordanès van seure sobre la gespa en senyal de protesta per la «ràbia i impotència» respecte a les decisions arbitrals.

Trenta partits de sanció en total

La setmana anterior, el Llers va acabar el seu duel amb el Borrassà amb vuit expulsions entre jugadors, cos tècnic i membres del club que, segons sembla, no participaven en aquell moment del partit i estaven fora del camp, sumant en total d'uns 30 partits de sanció entre totes les penalitzacions.

Després de la suspensió del partit, la FCF va resoldre la setmana passada: «Desetimar les al·legacions presentades per aquest club, tota vegada que a les mateixes, es limita a donar la seva particular versió dels fets, sense aportar cap element de prova que les recolzi».

Des del club, mostren el rebuig a la decisió i a la multa per protestar de forma pacífica la decisió del comitè.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook