08 de novembre de 2019
08.11.2019
Cursa. Castelló d'Empúries

Demà es celebra el Cross Comarcal al Trabuc d'Empuriabrava

L'activitat organitzada pel Consell Comarcal va dirigida a tots els nens i nenes en edat escolar

08.11.2019 | 16:28
Demà es celebra el Cross Comarcal al Trabuc d'Empuriabrava

Aquest dissabte el Cross Comarcal es correrà al Trabuc d'Empuriabrava. Una temporada més, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza juntament amb ajuntaments, Associacions de mares i pares, clubs, i entitats de la comarca, el Circuit Comarcal de Cross. Aquesta activitat va dirigida a tots els nens i nenes en edat escolar de l'Alt Empordà.

La cursa de dissabte serà la segona prova d'aquest any i compta amb 90 inscripcions de les escoles de primària de Castelló d'Empúries: 49 participants de l'Escola Joana d'Empúries, 13 de l'Escola Ruiz Amado i 28 de l'Institut-Escola El Bruel. La prova de demà començarà a les deu del matí, tot i que els participants hauran de recollir el seu dorsal a dos quarts de deu.

El circuit consta de 5 proves, puntuables i per categories, que es realitzen a diferents municipis col·laboradors. La primera es va portar a terme el dia 26 d'octubre a Vilafant i després de la de Castelló quedaran pendents les proves de Sant Pere Pescador (Parc del Riu 14/12/2019), la de l'Escala (Zona Rec del Molí 18/01/2020) i la de Vilajuïga (Celler Espelt).

El Circuit de Cross vol ser una activitat de foment de l'esport i els hàbits saludables, així com una eina per dinamitzar l'activitat física i esportiva als municipis de la nostra comarca. A cada cursa hi participen aproximadament uns 400 nens i nenes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook