El Banyoles va esgarrapar ahir un valuós punt del camp del líder, Pobla de Mafumet (0-0), que el situa a la desena posició de la classificació amb 15 punts

A banda de la dificultat que suposa visitar el camp del líder, el Banyoles en va haver d'afegir una altra a causa del fort vent que bufava a la Pobla. La pressió local va fer trontollar la defensa banyolina, que a poc a poc va anar agafant ordre donant resposta a l'assegurança de Bartrina sota el pal. El porter va marcar el tempo per guiar el seu equip en els moments més difícils i aconseguir concentrar el joc al mig del camp. Als de Fontes se'ls feia de nit a l'hora d'arribar a l'àrea local, però com a mínim la Pobla tampoc disposava d'ocasions clares. Abans d'arribar al descans, Adrià va provar sort rematant un córner però la pilota va sortir fora. La rèplica del conjunt local va ser immediata, i va quedar-se a les portes d'obrir la llauna amb un xut creuat des de la dreta que Cardona va estar a punt d'enganxar. El Banyoles va rebre amb claredat el toc d'atenció.

A la represa, va plantar cara deixant en un no-res qualsevol intent d'intimidació per part dels locals. A més a més, també va atrevir-se a atacar. Pol Bastidas va provar-ho amb l'esquerra però l'esfèrica va sortir llepant el primer pal. El partit va anar agafant emoció a mesura que avançaven els minuts amb oportunitats per a ambdós equips. Al tram final, però, el desgast físic va començar a evidenciar-se entre els jugadors banyolins. En conseqüència, Fontes va apostar pels canvis per reconduir la situació. Bartrina va tornar a ser protagonista salvant l'empat.