L'italià Mario Balotelli va amenaçar d'abandonar el camp aquest diumenge per rebre insults racistes a la visita del seu equip Brescia a Hellas Verona, en un partit de l'onzena jornada de la Sèrie A acabat amb victòria de l'equip veronès per 2-1. Era el minut 55 quan Balotelli va aturar el partit mentre estava en possessió de la pilota a prop del banderí del córner, va agafar l'esfèrica amb les mans i la va llançar amb violència cap a les grades tot amenaçant de deixar el camp, en senyal de protesta pels càntics discriminatoris que rebia.

El partit es va interrompre durant quatre minuts, mentre els companys i els rivals donaven suport a Balotelli i l'animaven que seguís competint, cosa que finalment va passar. Balotelli va fer emmudir la graderia amb un gol per l'escaire que, tanmateix, va ser insuficient per evitar la derrota del Brescia a Verona.