El Madrid no va passar de l'empat sense gols davant del Real Betis al Santiago Bernabéu, sense encert davant un rival que a penes va inquietar ni va generar perill, però que va frenar la bona dinàmica blanca i la seva opció de col·locar-se líder. Els de Zinedine Zidane tenien a l'abast un dissabte rodó, per donar continuïtat als triomfs davant Galatasaray i Leganés i prendre el comandament de la Lliga. La derrota del Barça poc abans contra el Llevant i l'empat entre Sevilla i Atlètic servien una jornada idònia per als blancs, però només van poder treure un empat amb el qual s'igualen a 22 punts amb l'encara líder Barça.

L'atac posicional li va costar més al Madrid, encara que no es va haver de preocupar de defensar fins que va entrar Borja Iglesias. El panda es va deixar veure davant de la porteria de Courtois i el tram final es va convertir en un intercanvi de cops entre els dos equips. Una mà de Feddal que no va ser considerada penal va encendre al Bernabéu, descontent un cop més amb les carreres sense repercussió de Vinicius. El davanter brasiler va entrar per a un desenllaç sense gols, amb el Betis trobant buit per la banda esquerra. Fekir va ser de nou el més perillós.

Els de Zidane van apel·lar a l'èpica del Bernabéu, amb un setge d'ocasions i córner sense golejador. No va trobar el gol el Madrid per reobrir aquest debat en el dia que podia posar-se líder. Mentrestant, el Betis es va escapar amb un punt per seguir sumant aquesta setmana i posar-se amb 13, quatre de moment per sobre del descens.

Empat entre Sevilla i Atlètic

El Sevilla i l'Atlètic van empatar ahir (1-1), evitant que cap dels dos pogués treure el Barça del lideratge a la Lliga. La derrota dels blaugrana davant del Llevant (3-1), els deixava una bona oportunitat i donava més motivació al seu duel. No obstant això, el control de les línies va predominar des dels primers minuts i amb poques ocasions de gol només Franco Vázquez i Álvaro Morata van ser capaços de marcar.