Amb la segona victòria consecutiva entre cella i cella, l'Olot ha viatjat cap a Aragó per enfrontar-se aquest migdia a l'Ejea (12.00 hores). Els garrotxins començaven a sentir l'angoixa que suposava dur quatre jornades sense guanyar i la setmana passada van alliberar tensions vencent i convencent (2-1) davant tot un Nàstic. «Sempre que es guanya es treballa millor, però som conscients que això continua i des de dilluns que pensem en el partit davant l'Ejea», afirmava a la prèvia Raúl Garrido. Per al tècnic «és molt complicat encadenar dues victòries consecutives en aquest grup malgrat que és el nostre objectiu».

L'Ejea és novè, just per davant de l'Olot amb un punt més. Els aragonesos s'han mostrat com un equip molt competitiu: acumulen 3 victòries, 5 empats i només 2 derrotes, veient-se sobrepassats en la seva visita al camp de l'Andorra (3-0). La jornada passada van perdre a la Nucía (2-1) i arriben al duel amb ganes de tornar a reenganxar-se a la bona dinàmica després d'haver encadenat fins a 5 partits consecutius sense perdre. «És un enfrontament directe perquè estan un punt per sobre i, si els guanyem, els passaríem a la classificació. Ja podríem mirar la part alta de la classificació», valorava. La gespa i les condicions climatològiques de la zona són les principals preocupacions per als garrotxins: «És un camp complicat per la gespa més que per les dimensions. També estem pendents de com ens condicionarà el vent, però intentarem adaptar-nos».

Pel partit d'aquest migdia Garrido recupera el defensa cassanenc Arnau Comas, que es va quedar fora de l'última convocatòria a causa d'unes molèsties. L'única baixa és la del davanter Joel Arimany per lesió i tot apunta que reapareixerà en el partit de la pròxima jornada contra el Prat, segons va avançar l'entrenador valencià.