La Unió Esportiva Figueres ha tornat de Barcelona amb una gran decepció després de perdre per 3-1 en el camp del cuer Sants. El partit ha començat amb un clar domini dels locals però els figuerencs han sabut aprofitar el primer contracop per aconseguir el 0-1 amb una jugada que ha culminat amb encert Duba. Els de Xavi Agustí han aguantat bé fins al descans. A la represa, els figuerencs tenien l'objectiu de buscar el segon gol de la tranquil·litat. Lluny d'aconseguir-ho, s'han trobat amb la vena golejadora de Navarro, que aviat ha capgirat el marcador amb dos gols en els minuts 51 i 66. Malgrat els esforços per empatar, Aleix ha fet el 3-1 definitiu quan faltaven tres minuts per a l'acabament del temps reglamentari.

El Sants ha agafat aire amb aquest triomf. Era el cuer de la classificació després d'haver sumat set derrotes consecutives. La Unió torna tocada a casa sabent que ha perdut una bona oportunitat per marcar distàncies amb un rival de la part baixa de la classificació.