El Bordils continua en descens després d'encadenar una nova derrota a la pista de l'Alarcos Ciudad Real (28-24), en què es va retrobar amb Sergi Mach, autor de quatre gols. Els homes de Pau Campos, que van fer un gran primer temps, aconseguint avantatges de fins a quatre gols, van arribar al descans amb empat però no van poder mantenir el ritme en el segon temps. Aquesta és la tercera patacada seguida dels de Campos, que continuen en descens.

I això que el duel va començar bé. El Bordils va portar la iniciativa, ensenyant el caràcter que tans bons resultats els ha donat en aquestes darreres temporades. A l'equador del primer temps, guanyava 6-10, amb un parcial de 0-5.

Tot i la primera reacció dels manxecs, la resposta va ser bona, perquè en els següents minuts l'avantatge seria de 10-13. Abans d'arribar al descans, però, els locals es van envalentir, empatant a 15 i deixant en res l'esforç fet pel Bordils, que a la segona part no resistiria.

L'Alarcos Ciudad Real, construït per pujar a l'Asobal, va donar mostres del seu potencial en els darrers trenta minuts, en què el Bordils només va poder marcar nou gols. Penalitzats pel poc encert ofensiu, pel desgast que suposa enfrontar-se a un rival d'aquestes característiques i pel fet de veure com, setmana rere setmana, no pot sortir del pou, no va poder seguir el ritme. Carles Asensio, amb 10 gols, va destacar; i tot i que el 21-16 semblava gairebé definitiu, encara va tenir temps de seguir creient amb un 26-24 a quatre minuts per al final. Martín i Gonzalo, però, es van encarregar de no donar cap mena de motiu per a la sorpresa i el Bordils haurà d'esperar a la setmana que ve, en la visita del Cajasur.