L'Empuriabrava-Castelló va tornar a celebrar la victòria tres jornades després davant el Blanes (3-2) en un duel on els d'Albert Albert van dominar el ritme de l'enfrontament, amb un Pol Compte estel·lar que va marcar el camí de la victòria castellonina amb un hat-trick marca de la casa.

L'exdavanter de la Jonquera va obrir la llauna ben aviat (12'), però els visitants van empatar de seguida el duel amb la diana de Jairo Gutiérrez des del punt de penal (16'). Instantàniament, Compte va tornar a posar per davant en el marcador l'Empuriabrava (17'), un resultat que es mantindria fins al descans.

En la represa, Mantilla va empatar de nou per posar dintre el partit els blanencs (52'), però Pol Compte acabaria d'arrodonir la tarda per al seu equip amb el seu tercer gol per donar la victòria al conjunt d'Albert Albert (63'), un triomf que retorna els castellonins al camí de la victòria després d'acumular dos empats i una derrota en les últimes tres setmanes.

Finals decisius

La Marca de l'Ham va sumar un punt en la seva visita a Tossa (1-1), on els homes d'Edu Ortega van haver de lluitar de valent per gratar un punt aquesta jornada i allargar la ratxa a sis partits sense perdre amb dotze punts de divuit possibles.

No seria fins a l'últim sospir de l'enfrontament quan, els figuerencs, aconseguien obrir la llauna amb el gol de Iacono (80'), però el Tossa empataria amb l'encert del local Miquel Flores (88') en una recta final trepidant que va concloure amb un punt per a cada equip.

El Llançà també va viure un final ajustat aquesta jornada, ja que els costaners es van avançar, ja en la segona meitat, amb el gol de Sibecas (56') i van encaixar l'empat a Malgrat en el temps de descompte, quan Mohamed Ndow va perforar la porteria de Marc Déu.

Els llançanencs encadenen el seu segon empat consecutiu i la tercera jornada sense guanyar, ja que de moment l'equip només ha conegut la victòria a casa davant la Marca de l'Ham (1-0) i el Blanes (4-0), mantenint encara l'assignatura pendent de guanyar a fora.