Cap dels equips capdavanters sembla renunciar a la victòria, i és que Portbou, Torroella i AE Roses van guanyar aquesta jornada per ocupar les tres primeres posicions del grup respectivament.

Els rosincs van sumar la sisena victòria consecutiva en lliga després de superar clarament el Bellcaire (3-0), on Nelson Hinojosa va ser l'autor del primer gol de la tarda, ja en la segona meitat (48'). A partir d'aquí, Alioune Gueye -que tornava després de complir sanció- va liquidar l'enfrontament amb un doblet (52') i (75') per deixar l'AE Roses a només tres punts del lideratge.

Per la seva banda, el Torroella va imposar-se al Cadaqués (4-0) per assaltar la segona plaça de la classificació que ocupava fins fa una jornada el Bisbalenc, que va patir en les seves pròpies carns el magnífic estat de forma del Portbou, on els altempordanesos es van emportar tres punts molt valuosos davant un rival directe aquesta jornada (2-0).

Com no podia ser d'altra manera, Toni Ruedas va marcar el primer gol a favor dels locals (15') i Torque va ampliar la distància poc després (21') per encarrilar la victòria, la setena del curs i sisena consecutiva, que permet als costaners seguir líders una setmana més.

Dues seguides

El Navata va aconseguir la segona victòria consecutiva en el partit davant el Sant Pere Pescador (5-2), que permet al conjunt dirigit per Manel Cabezos sumar el sis de sis en dues jornades i situar-se en la zona tranquil·la de la taula.

Un doblet d'Anselmo Eyegue, un altre de Moha Boubnad i una diana d'Isma van ser suficients per superar els homes de Carlos Santiago que, tot i no perdre la cara al partit, no van ser capaços de remuntar la situació.

Tornar a guanyar

El Borrassà va retrobar-se amb la victòria després de superar el Llers (3-2) en un enfrontament ajustat on els visitants van estar a punt de remuntar en l'últim sospir. I és que els homes de Pau Quirante van encarrilar el duel a la primera meitat amb els gols de Simón (26'), Joan Hernández (42') i Adrián Marín (44'), un ampli avantatge abans del descans que va servir de renda a l'equip. El Llers va intentar-ho fins al final i, precisament, en els últims minuts, els visitants van retallar la distància amb les dianes d'Orlando (81') i Caro (89').

D'altra banda, el Vilamalla va gaudir d'un duel més plàcid, on els homes de Narcís Barquero van mostrar la seva millor versió per superar el Cistella (3-0).

Una setmana més, Pau Balsera obria el marcador just abans del descans (44') perquè, ja en la segona meitat Èric Díaz marqués el segon de la tarda a Vilamalla (62') i Vidal sentenciés l'enfrontament des del punt de penal (81') en la victòria dels blanc-i-negres davant el conjunt dirigit pel tècnic Sergi Casanova.