Lionel Messi va sentenciar que no canviaria res de la seva trajectòria i del que ha guanyat per haver conquerit una Copa del Món amb la selecció argentina. En una entrevista amb el canal TyC Sports, el capità de l' albiceleste i del Barcelona va dir: «M'hauria encantat ser campió del món, però crec que no canviaria res del que he tingut en la meva carrera per ser-ho. Això és el que m'ha tocat, el que Déu m'ha donat. Per alguna cosa és». Pel que fa a la seva referència futbolística al seu país, la Pulga va reiterar: «Van dir que era del River per no festejar gaire el gol en el Mundial de Clubs i de l'Independiente per tenir una foto amb la samarreta, però vaig ser i segueixo sent de Newell's».

«Esportivament, els clàssics europeus i argentins són el mateix, però a l'Argentina la gent està més boja: jugar un clàssic de Rosario ha de ser terrible. M'hauria agradat jugar al futbol argentí en general. Anava al camp amb el meu pare, veure això era impressionant. A l'Argentina no guanyar el clàssic significa no poder sortir de casa teva; una bogeria», va afegir en una xerrada on va recordar la seva primera entrevista a un mitjà argentí a la seva ciutat natal el 2005.

Després de conquerir la seva sisena Bota d'Or, l'argentí va emfatitzar que el gol no és una obsessió: «No visc del gol com els davanters. M'agrada el contacte amb la pilota permanentment». Respecte a l'actualitat de l' albiceleste, Messi, que tornarà a representar el seu país en els amistosos de la pròxima doble data FIFA contra el Brasil i l'Uruguai, va afirmar: «Després de molts canvis i molts nois nous, sobre el final de l'última Copa Amèrica es va veure una gran selecció, vam créixer moltíssim, també en els amistosos. Van aparèixer altres jugadors amb els quals no vaig poder estar per la suspensió, però ens estem posant bé per a la Copa que ve, que es jugarà la meitat a l'Argentina i arribarem bé».

També va fer referència a la generació que va deixar la selecció sud-americana en aquesta renovació després del Mundial de Rússia l'estiu del 2018: «Va ser sempre el meu somni jugar amb la celeste i blanca. Va ser complicat de nou, vam fer moltes coses perquè pugui jugar amb la selecció de l'Argentina».

Sergi Roberto torna a

entrenar-se amb el grup

La presència de Sergi Roberto a l'entrenament grupal va ser la principal novetat del primer entrenament del Barcelona per preparar el partit de demà al Camp Nou contra el Valladolid. Amb el retorn de Sergi Roberto, que va patir una distensió al lligament lateral intern del genoll dret, només queda un jugador lesionat (Samuel Umtiti) a la infermeria barcelonista. En el retorn als entrenaments, després de dos dies de festa per l'ajornament del clàssic, Carles Pérez i Ansu Fati van tornar a entrenar-se amb el primer equip.