El Garatge Plana Girona sumar un punt de caràcter en la seva visita a la pista del Lleida Llista Blava (4-4). Els locals, que sempre van portar el domini en el marcador, van notar l'alè dels gironins en tot moment, perquè mai es van donar per vençuts. Només començar Gefflot va avançar el Lleida. Però el Girona va deixar la primera mostra d'orgull amb l'empat de Mangas. Vives va situar el 2 a 1 abans que Carles fes el primer dels seus dos gols per al Girona, ja a la segona meitat.

Tot seguit, una falta directa de Tomas va posar el 3 a 2. El doblet de Carles arribaria des del punt de penal i es treuria l'espineta del llançament que havia errat a la primera part. El tram final va embogir del tot, i quan semblava que els punts es quedarien a casa gràcies al gol de Cañellas, els homes de Ramon Benito van salvar l'empat amb una falta directa de Pujol a poc més d'un minut per acabar un partit en què l'empat, vistos els mèrits dels dos equips, sembla el resultat més just.