Tres punts al sac per a un Figueres que necessitava sumar un triomf com el d'avui (2-1), a Vilatenim, per fugir del pou de la classificació general. El Cerdanyola ha lluitat des del primer moment, però la Unió ha sabut obrir el marcador quan tocava, en el minut 20, quan Bora ha engaltat un fort xut des de la frontal que ha estat imparable. Amb l'1-0 els locals han afrontat la segona part amb el repte d'ampliar el marcador. En el minut 52 s'ha produït el debut d'Oriol Pujadas.

En el minut 69, Pol Tarrenchs ha vist la targeta vermella després que l'àrbitre hagués xiulat penal a favor dels visitants. Cano ha marcat el gol de l'empat. Amb un home menys, l'equip de Xavi Agustí ha treballat per treure més rendiment de la seva ràbia i d'aquí ha vingut la jugada de 2-1, amb un altre penal que Ussman ha encertat. Amb el 2-1 el Figueres suma 11 punts en deu partits.