La benzina se li va acabar en el pitjor moment al Bordils ahir al vespre en el partit contra l'Acanor Novás. Els de Pau Campos eren conscients de la transcendència del partit i sobretot dels punts contra un rival directe en la lluita per la permanència a Divisió d'Honor Plata. Tanmateix i després d'un bon inici de partit i de molts minuts d'equilibri, les forces van fallar en el tram decisiu i el Novás va agafar un avantatge sense temps ja per eixugar-lo.

I això que els bordilencs van sortir, forts i mentalitzats per superar i deixar enrere a la taula un rival que tenia els mateixos punts que ells. La primera part va ser moguda i amb avantages mínims, la majoria dels quals gairebé sempre favorables al Bordils. Tanmateix, es va arribar al descans per sota al marcador (11-12). A la represa, els de Campos van mantenir la bona línia durant els primers minuts i fins i tot van remuntar tres gols de desavantatge (del 13-16 al 17-16 amb gols de Canyigueral, Prat i dos de Palahí). Tot i això, l'esforç se'n va anar en orris als darrers minuts quan, amb 19-20 al marcador, Esteve Ferrer va rebre una forta trompada però l'àrbitre va xiular falta en atac. Com que van haver d'entrar les assistències, per normativa, el banyolí no va poder participar dels següents tres atacs. Aquí es va acabar el partit.