L'Espanyol es va situar líder del grup H de la Lliga Europa després d'imposar-se a domicili al Ludogorets búlgar (0-1) gràcies a un solitari gol de Víctor Campuzano abans d'arribar al primer quart d'hora, aconseguint el primer triomf de l'«era Machín».

El nou tècnic dels periquitos es va estrenar el cap de setmana a la Lliga i ho va fer amb derrota davant el Vila-real. Al segon intent es va rescabalar amb una victòria que encarrila la classificació dels blanc-i-blaus als setzens de final de la Lliga Europa. L'artífex del gol del triomf va ser el del planter Campuzano. El jove davanter barceloní, de 22 anys, va aprofitar un rebuig de la defensa espanyolista per guanyar l'esquena a la defensa de l'Ludogorets i definir-amb una rematada poc ortodoxa- que va servir per donar avantatge als seus. Corria el minut 13 i la superioritat no només es reflectia a la gespa, també en el marcador. Ni l'espanyol ni el campió búlgar van poder tornar a fer moure el marcador i la victòria va deixar l'Espanyol líder del seu grup.