El Reial Madrid va redreçar el seu rumb a la Lliga de Campions després d'imposar-se ahir a la nit per un solitari 0-1 en la seva visita al Galatasaray turc en un partit decidit per un gol de Toni Kroos, amb protagonisme en accions puntuals de Thibaut Courtois i que no va servir per aclarir gaire els dubtes que fa temps que ofereix l'equip madridista.

El conjunt de Zinédine Zidane es jugava bona part del seu futur en la seva competició preferida i va sortir ben viu amb tres punts que li permeten acabar la primera volta en segona posició amb quatre punts. La primera plaça, en poder del PSG, ja es preveu difícil i ara la missió del tretze vegades campió d'Europa és la de no patir cap més ensurt i assegurar-se la classificació per als vuitens de final el més aviat possible.

Aquest cop va guanyar per un escàs marge que hauria pogut ser més ampli si es té en compte la quantitat d'ocasions de les quals el conjunt de Zidane va disposar. Però tot això no va amagar un altre partit irregular d'un Reial Madrid que no va saber sentenciar ni evitar la tensió final, on Courtois va realitzar un parell d'intervencions providencials que van frenar d'inici un rival que va mostrar que tampoc és un prodigi ofensiu.

Les ocasions matineres, a peus d'Andone, van animar el sorollós Ali Sami Yen i els de Fatih Terim. S'acostaven minuts complexos per als visitants, quan aquests van replicar al contracop. Rodrygo i Benzema van desaprofitar dues bones ocasions amb sengles xuts bastant suaus que atrapava sense problemes el porter Muslera, però el tercer va servir per donar avantatge al Reial Madrid. Un actiu Hazard va fer una paret ràpida amb Benzema i la seva passada cap enrere, que semblava perduda, va trobar la precisió alemanya de Kroos i la pilota va acabar dins després de tocar en un rival.

El 0-1 va tranquil·litzar els visitants, encara que va ser el Galatasaray l'equip que va tenir una bona oportunitat per marcar a peus de Belhanda, que no va reeixir. Al segon temps, el Reial Madrid va gaudir de nombroses ocasions per ampliar el seu avantatge. La més clara, un xut de Hazard que es va estavellar amb el travesser. L'avantatge no va estar en perill, tret de dos cops de cap sense gaire importància que en cap cas van moure el marcador.