Àgata Safont (Radikalbikes-Artsports) i Xavier Roca (Càrniques Celrà-Bici Oci) es van imposar en la segona de les cites de la recuperada Copa Gironina de BTT Centre Porsche Girona.

Més d'un centenar de participants van desafiar la pluja de primera hora i es van enfrontar a un circuit tècnic que es va endurir amb el fang derivat de les pluges de la matinada del diumenge.

Xavier Roca (Càrniques Celrà-Bici Oci) es va imposar a la volta llarga sent Màster 40, per davant d'Albert Oller (Montgri) i de l'Elit Oriol Morata (Gerunda). En el cas femení, Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) es va imposar per davant d'Alba Malagon (Radikalbikes-Artsport) i Tatiana Luisi (Costa Brava-Mediterranean). En júniors el més ràpid va ser Gil Sánchez (Radikalbikes-Artsport). En e-Bikes, Albert Hereu (Sendicat del Pedal) va ser el més ràpid.

La cursa curta

A la cursa curta, Eudald Fabrelles (Radikalbikes-Artsport) es va imposar per davant de Sant Sànchez (Bsixbikes-Jormat), tots dos cadets, i en tercera posició Jordi Hurtòs (Doctor Bikes-Btt Palafrugell) Màster50. Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport) va guanyar en categoria Fèmina Cadet.

Els líders provisionals del circuit són: Gerard Blanch en Sub23, Narcís Lópes en Èlit, Àgata Safont en Fèmina Elit/S23, Gil Sànchez en Júnior, Eudald Fabrellas en Cadets, Paula Barroso en Fémina Cadet, Albert Oller en Màster 30, Antonio Olivares en Màster 40, Jordi Hurtòs en Màster 50, i Ernest Plaja en Màster 60.