L'Empuriabrava-Castelló va aconseguir puntuar en l'últim sospir davant el Llançà, en un duel on els castellonins van haver de remar de valent amb un jugador menys després de l'expulsió d'un dels homes d'Albert Albert poc abans del descans.

El domini de la possessió va ser per als d'Enric Giménez al primer temps, tot i que la millor oportunitat seria obra de Robert Fernández amb una brillant diagonal des de la banda esquerra, culminant amb un potent tir que refusaria el travesser de la porteria de Marc Déu. Poc després, Alberto Jiménez va veure la segona groga, rigurosa pel que es va poder veure a Llançà, deixant amb un home menys els castellonins (39').

Ja en la represa, el Llançà va aprofitar la superioritat numèrica per obrir la llauna aprofitant una acció ràpida on, a la tercera rematada, Àlex Fortea marcava el primer gol de la tarda a favor del Llançà (76'). Els costaners van buscar matar el duel al contraatac i van desaprofitar fins a dues oportunitats ben cobertes per la defensa castellonina. Precisament, en una acció ràpida després de l'atac llançanenc va arribar el gol de l'empat, obra de Robert Fernández en el descompte per salvar, almenys, un punt per a l'Empuriabrava-Castelló.

Solvència dels d'Edu Ortega

La Marca de l'Ham es va imposar per la mínima davant el Cassà, en un duel on els figuerencs van sumar una nova victòria amb solvència que permet a l'equip mirar cap amunt. I és que els homes d'Edu Ortega encadenen cinc jornades sense perdre amb onze punts de quinze possibles, convertint-se en l'equip amb millor ratxa de la lliga fins ara.

El gol des del punt de penal de Gabri Escalona (61') va trencar la igualtat que, juntament amb la solidesa defensiva dels figuerencs, va servir a la Marca per imposar-se davant un Cassà irreconeixible i cuer de la categoria amb només un punt.

Jornada factible

La categoria no és fàcil, cap partit és senzill, tot i que hi ha jornades que conviden a ser optimistes. Aquesta setmana, per exemple, els tres representants altempordanesos s'enfronten a equips de la zona mitjana-baixa de la taula.

La Marca de l'Ham visita el Tossa (13è), l'Empuriabrava-Castelló rep el Blanes (15è) i el Llançà es desplaça a Malgrat per enfrontar-se al penúltim classificat de la categoria. Els tres equips buscaran seguir sumant punts després de fer-ho aquesta jornada.