L'Olot comença a estar tip de veure com els seus esforços no generen els resultats merescuts. Té la victòria entravessada i ahir ho va tornar a evidenciar amb un empat sense gols davant del Badalona (0-0). Els homes de Raúl Garrido van ser un bloc en defensa per diluir l'atac del conjunt local, que va generar més perill. A més a més, van gaudir de la possessió per disposar d'arribades que no es van materialitzar. Els falta gol, però el tècnic recorre a la calma. Les sensacions continuen sent bones i se suma un punt per tercera jornada consecutiva que el situa a la 13a posició amb 10 punts.

Més necessitat que ningú, el Badalona immediatament va prendre la iniciativa. Toni Jou va ser el primer en avisar amb una arribada per fer saltar les alarmes a la defensa olotina. Van respondre bé els de Garrido, que a poc a poc van anar agafant benzina per fer-se amb la possessió. En conseqüència, els locals van provar sort a partir de les jugades d'estratègia amb una volea que sortia llepant el travesser.

Veient que s'apropava l'hora per marxar als vestidors, l'Olot va prémer l'accelerador. Si volia tranquil·litat, més valia avançar-se al marcador. Hèctor va enviar un cacau des de la frontal, que el porter Àlex atrapava amb seguretat. El capità també va col·locar una passada per Natalio, que el valencià rematava amb un xut desviat. Per la seva part, el Badalona va intentar sorprendre amb una vaselina obra de Robert.

A la segona part, els de Garrido van sortir a mossegar. De seguida, Kilian va enviar una fuetada a la porteria d'Àlex des de fora l'àrea. Davant la pressió de l'Olot, Manolo González va recòrrer als canvis per millorar la versió del conjunt local. Al minut 59, Comas va ser providencial per frustrar una clara ocasió del Badalona. Encara queGarrido també va saber jugar les seves cartes. Fent entrar Soler per Salinas, el carriler cedit va plantar-se tot sol a l'àrea. El valencià pretenia assitir Kilian, quan un defensa local va impedir-ho. Seguien sense tenir èxit en la rematada final.

Mentrestant, Valentín va fer suar Ballesté amb una doble rematada dins la petita originada arran una jugada de servei de banda. Els olotins van tornar a topar amb les mans del porter Àlex, que va ser àgil per blocar un cop de cap de Masó. El cronòmetre anava corrent i l'Olot seguia sense premi. Entrant al temps d'afegit, Ballesté va salvar els mobles amb una aturada de mèrit per refusar el xut de Chema que va plantar-se sol davant la seva porteria. El Badalona va anar amb tot al tram final per treure més que un empat. Hugo va estavellar un xut al travesser. El rival va insistir fins a esgotar el temps, però no va evitar continuar al cuer.