El Girona juvenil segueix sense sortir-se'n a la Lliga. Els nois d'Àlex Marsal van topar ahir contra l'Europa (1-3) i amb aquest ja són cinc els partits perduts des que va començar la temporada. En conseqüència, els blanc-i-vermells se situen a la 12a posició de la classificació amb 4 punts.

Encaixant un gol a la primera part, els gironins no van començar la segona amb bon peu. El visitant Fillali va marcar el segon als cinc minuts de començar la represa. Buscant la reacció del Girona, el tècnic va cridar Turmo amb la intenció de generar un revulsiu a l'equip. Li va sortir bé l'aposta. Només trepitjar el terreny de joc, el davanter va retallar distàncies després de superar la porteria de Mourin. No n'hi va haver prou. Sense deixar opcions als locals, l'Europa va empènyer fins a sentenciar al 74 amb la tercera diana.