El Garatge Plana Girona d'hoquei torna aquest cap de setmana a Europa. L'equip de Ramon Benito i Marc Comalat repeteix per segona temporada seguida experiència a l'Eurocup i comença l'aventura a la pista del Düsseldorf alemany demà al vespre (20.00). L'expedició té programat un vol per a aquesta tarda però ja ha passat la nit al Prat per evitar possibles incidències en el desplaçament.

«Aparentment hi ha diferència entre els dos equips, però això s'ha de demostrar dins la pista. Per nosaltres és una competició il·lusionant, sobretot després que l'any passat l'experiència no fos del tot bona», explicava Ramon Benito, tot recordant com fa un any el Lleida els va eliminar en la segona eliminatòria. El Girona, aquesta vegada, si es desfà dels alemanys, tindrà com a rival el Montreux o el Follonica. Però el tècnic, que fa tàndem amb Marc Comalat, diu que «d'això ara no toca parlar-ne perquè ens hem de centrar en el partit de Düsseldorf».

De moment el tècnic està «molt satisfet» de l'inici de curs que ha fet l'equip. «Estem traient bons resultats i l'objectiu és consolidar-nos, amb un equip jove i ambiciós», subratlla. Sobre la feina amb Comalat afirma que «tots dos parlem el mateix idioma i ens ajudem mútuament. Ja feia temps que teníem ganes de treballar plegats». «Som un equip modest, la prioritat és la Lliga, però ens agafem l'Eurocup amb il·lusió i ganes de veure fins on podem arribar», va concloure.