El Comitè de Competició de la RFEF ha decidit aquest dijous ajornar el clàssic, que havia d'enfrontar el Barça i el Madrid el 26 d'octubre al Camp Nou, arran de la situació que viu Catalunya, i els dos clubs tenen de termini fins dilluns 21 per arribar a un acord i comunicar una nova data.

Competició defensa que, per causes excepcionals, el partit no es pot jugar el dissabte 26 d'octubre a les 13.00 hores, data i hora previstes inicialment, però ha desestimat la permuta del clàssic i ha rebutjat que es jugui primer al Santiago Bernabéu i, en la segona volta, a Barcelona, com demanava inicialment LaLiga.

Segons van avançar Iusport i Cope, Competició ha decidit ajornar la trobada de Lliga i ha convidat els clubs a arribar a un acord dins de les possibilitats del calendari i abans del dilluns 21 al matí. La reunió durant la jornada del dijous va ser llarga.

Després de la resolució de Competició, el primer clàssic de la temporada es disputarà al desembre i les dates més facticles són el 4, el 7 o el 18 de desembre. En cas que no hi hagués acord entre el Madrid i el Barça, serà Competició qui decidirà la data.