La selecció espanyola de futbol va certificar anit el bitllet que el portarà a l'Eurocopa de l'estiu després d'empatar amb Suècia (1-1), en l'últim sospir del partit gràcies a un gol de Rodrigo Moreno, la qual cosa permet a l'equip continuar amb la seva fiabilitat en les fases finals d'aquesta competició.

La banqueta esbufegava una vegada i una altra assumint que la classificació encara havia d'esperar. No hi havia cap motiu per deixar-se envair pels nervis, perquè Espanya encara s'haurà d'enfrontar amb Malta i Romania a casa, però Berg havia avançat Suècia i s'entrava al descompte per sota en el marcador. Rodrigo, però, va esvair qualsevol mena de dubte amb un gol in extremis que va confirmar el que pràcticament tothom s'esperava abans que comencés el partit.

Espanya no va ser pitjor que Suècia i de fet va començar i va acabar el partit superant el seu rival, però un gol dels locals als 50 minuts va condicionar tota la segona meitat. El veterà Marcus Berg va marcar de cap en l'única acció on De Gea no va poder arribar. El meta del Manchester United va ser el millor de la selecció, i això que va haver de ser substituït. Una lesió després del gol, amb dues aturades monumentals, van obligar el seleccionador a donar entrada a Kepa, però Espanya tampoc ho va notar. Robert Moreno va donar continuïtat al joc de banda, va ficar Jesús Navas i l'andalús va fer-se un tip de treure centrades que van comprometre l'equip de Janne Andersson. Era qüestió de temps, o almenys això semblava. Passaven dos minuts del 90 quan Fabián va introduir la pilota al cor de l'àrea i Rodrigo va marcar. La banqueta va esclatar d'alegria amb el gol i el consegüent bitllet per a l'Eurocopa 2020.

Mojica, titular amb Colòmbia

D'altra banda, el jugador del Girona Johan Mojica va ser titular en la derrota de Colòmbia davant Argèlia (3-0) en un partit amistós que es va disputar a Lille. El defensa va disputar els 90 minuts i va tornar a jugar així amb la seva selecció, després que el passat dissabte, davant Xile (0-0), no es vestís ni de curt.